torstai 23. helmikuuta 2012

Dove Nourishing Oil Care Express

Monet teistä ovat varmaankin kuulleet Buzzadorista. Itsekin olen sellainen ja sain muutama viikko sitten ensimmäisen kamppanjan buzzattavaksi. Niille, jotka eivät tiedä mitä buzzador tekee, voin kertoa, että  tuolta "päämajasta" voidaan tarjota jotain kampanjaa ja mikäli on kiinnostunut siitä, saa vastaanottaa ilmaiseksi erilaisia tuotteita, joita kokeilee ja sitten "buzzaa" sosiaalisessa mediassa, blogissa tai ystävieni kesken, jakaa kokemuksia ja mielipiteitä. Kaikki on siis täysin vapaaehtoista ja ilmaista, ainoana kriteerinä vain, että jakaa mielipiteensä kyseisestä tuotteesta.



Tällä kertaa sain Doven Nourishing Oil Care Express -tehoainetta kokeiltavaksi yhden isomman tuubin ja kymmenen pienempää, jotka sitten jaoin kavereille ja tutuilleni. Sen mainostettiin silottavan karheita hiuksia, vahvistavan kuivia latvoja ja vähentävän sähköisyyttä. Hoitoaineesta kerrotaan näin mm. täällä näin: "Uusi tehohoitoaine hoitaa ja ravitsee hiuksia kolme kertaa tavallista hoitoainetta tehokkaammin. Kaksitehoisessa tehohoitoaineessa yhdistyvät hiusrakennetta syvältä vahvistava ja kosteuttava kullan värinen hiusöljy sekä valkoinen hoitoaine, joka silottaa karheuden ja pörröisyyden. Dove Nourishing Oil Care Express on koostumukseltaan kevyt tehohoito, joka antaa hiuksille sileän pinnan ilman rasvaisuuden tuntua." Ja itse voin kyllä allekirjoittaa täysin tuon. Pidin hoitoaineesta, se tuoksui hyvältä, sai hiukset näyttämään taas eloisilta ja mikä parasta - vähensi sähköisyyttä huomattavasti. Enpä ole tainnut siitä juuri kärsiä sen jälkeen, kun tätä tuotetta aloin käyttää. Omiin hiuksiini tehoavat siis vallan mainiosti. Eikä hintakaan kovin paha ole, näemmä. 3,70 eurolla tätä tuotetta saa jokaisesta hyvin varustellusta marketista.

Ja painotan vielä, ettei buzzattavia tuotteita ole pakko kehua, päinvastoin - täytyy vain kertoa rehellinen mielipiteensä, oli se sitten millainen tahansa. Itselle kävi nyt hyvä tuuri ja sain kokeiltavaksi varsin mainion tuotteen, jota pystyn kyllä suosittelemaan muillekin. 

Tiedän, ettei tää ihan varsinaisesti kuulu kategoriaan elämäntaparemppa tai laihduttaminen, mutta halusin silti jakaa tämän teidän kanssanne. Lisäksi halusin vähän mainostaa tuota Buzzadoria, sillä uusia buzzaajia kaivataan kokoajan lisää. Jos kiinnostuit, käy tsekkaamassa lisäinfoa täältä. Mikäli innostuit vallan rekisteröitymään, niin mahtavaa! Ja jos haluaa ilostuttaa minua, voi mainita minut (nimimerkillä niinacmon) värvääjäkseen. Pakko ei tietenkään ole, mutta olisin enemmän kuin kiitollinen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti